Di. t/m do: 08:30 - 17:30


Vrijdag: 08:30 - 20:00


Zaterdag: 08:30 - 15:00


Zo. t/m ma: gesloten

0571 27 18 37


info@kapsalonkorten.nl


Schoolstraat 65


7391 DA Twello

kapsalon_korten_twello_desiree

Desiree

kapsalon_korten_twello_han

Han

Kapsalon Korten, een begrip in Twello!

Kapsalon Korten is in de zomer van 1961 opgericht door de heer Korten senior. De kapsalon onderscheidde zich meteen van andere bestaande kapperszaken, het was een luxe salon. Toentertijd was het bijvoorbeeld gebruikelijk dat mensen hun eigen handdoek meenamen naar de kapper, hetgeen bij Kapsalon Korten niet nodig was. Zie de foto hier onder voor een impressie van de kapsalon in de jaren ’60.

 

Naast zijn werkzaamheden in de salon heeft hij ook ruim 30 jaar lesgegeven op de kappersschool. Hij was altijd druk met het vak en heeft in die 30 jaar alle kapsels voorbij zien komen. Van de strakke “in de plooi kapsels” tot de nozem-coupes. Inmiddels heeft de heer Korten junior (Han) de zaak overgenomen. Deze runt hij met veel passie en plezier in het nieuwe pand aan de Schoolstraat.

Kapper Twello gezocht? Korten natuurlijk!

Kapsalon Korten is tegenwoordig een heus begrip in Twello. Het team bestaat uit eigenaar Han en 2 medewerksters. Er wordt zonder afspraak gewerkt. Men kan binnenlopen zonder te kloppen! Een kop koffie staat altijd klaar. Tijdens een eventuele wachttijd kunt u gezellig ‘socializen’ terwijl u een krant of magazine leest en uw drankje nuttigt. Er heerst te allen tijde een gemoedelijke sfeer waar de salon voor geprezen wordt door de vele vaste klanten. Een stukje rust in dit woelige en drukke computertijdperk. Kortom, als ‘kapper twello’ uw zoekopdracht is, kun je met een gerust hart de zoektocht staken. Hier, bij Kapsalon Korten.

Contact opnemen